Saturday، ۶ Amordaad ۱۴۰۳
ابتدا لازم است مشخص کنید که اهداف اصلی شما از نصب دوربین چیست؟ آیا میخواهید زمان رفت و آمد پرسنل شرکت خود را کنترل کنید؟آیا میخواهید بر روی منطقهای خاص نظارت داشته باشید؟ یا میخواهید رفت و آمد خودروها به پارکینگ مجتمع مسکونیتان را رصد کنید؟
پاسخ به این پرسشها کمک میکند تا نوع و تعداد دوربینهای مورد نیاز مشخص شود. امروزه دوربین مداربسته علاوه بر پیشگیری از وقوع جرم، به جمع آوری اطلاعات مربوط به کسب کارها، رعایت نکات ایمنی در پروژههای عمرانی، رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و … کمک میکنند.
بر مبنای تکنولوژی دوربین مداربسته
بر اساس نیاز کاربر و با توجه به محل نصب، نوع دوربین مناسب را انتخاب کنید. شما لازم است ابتدا نوع تکنولوژی دوربین مداربسته(آنالوگ، تحت شبکه) را انتخاب کنید. این انتخاب بسته به وسعت پروژه شما از نظر تعداد دوربین، متراژ کابلکشی، امکانات هوشمند و قابلیتهای پردازش تصویری مورد نیاز شما و نیز بودجه در نظر گرفته بستگی دارد. توجه داشته باشید با انتخاب هر کدام از تکنولوژیها تجهیزات جهت تکمیل پروژه نظارت تصویری تفاوت خواهد کرد.به طور مثال برای دوربین مداربسته تحت شبکه به دستگاه ضبط تصویر NVR برای ضبط و بازبینی و مدیریت تصاویر نیاز داریم. کابل مورد نیاز در این پروژه ها کابل شبکه است.
ارتباط دوربینها به دستگاه از طریق سوئیچ شبکه امکان پذیر است. برای تامین برق دوربینها باید سوئیچ شبکه PoE در نظر گرفته شود.
بر مبنای شکل ظاهری دوربین مداربسته
همانطور که در مطالب قبلی این وبسایت گفته شد، دوربینها از نظر شکل و ظاهر به دستههای دام، بولت، باکس، کیوب و اسپیددام تقسیم میشوند. به طور معمول اگر نیاز خاصی توسط کارفرما مطرح نباشد در محیطهای داخلی از دوربینهای دام استفاده میشود. از کاربردهای خاص دوربین دام نصب در فضای داخلی کابین آسانسور است. دوربین بولت دید در شب انتخاب اول کابران برای نظارت بر فضاهای بیرونی است.
برای بیشتر ما پیش آمده است تا زمان ورود به پارکینگ یک مجتمع خرید با یک دوربین پلاک خوان روبرو شویم. از این دوربین برای ثبت اطلاعات پلاک خودرو و زمان ورود و خروج آن استفاده میشود.
"به هنگام نصب دوربین مداربسته مطمئن شوید که دوربینها مناطق حساس و مهم را پوشش میدهند و هیچ نقطه کوری باقی نمیماند. همچنین به ارتفاع نصب دوربینها و زاویه دید آنها توجه کنید"
پس از نصب، سیستم را آزمایش کنید تا از عملکرد صحیح آن مطمئن شوید. بررسی کنید که تمام دوربینها به درستی کار میکنند و تصاویر به وضوح ضبط و پخش میشوند. از نحوه صحیح کابلکشی اطمینان حاصل کنید.
وجود کابل برق بدون پوشش مناسب در مجاورت کابل تصویر در بلند مدت منجر به پدید آمدن نویز در تصاویر میشود. از کابلهای ترکیبی از جنس مس با خلوص بالا استفاده کنید. اگر از کابل تصویر و برق بصورت مجزا استفاده میکنید؛ حتما کابل برق را درون فلکسی قرار دهید. ساعت دستگاه ضبط تصاویر را تنظیم کنید. این باعث میشود تا در زمان بازبینی، جستجوی دقیقتری بر مبنای زمان داشته باشید.
نقشههای سیمکشی، محل نصب دوربینها، و سایر جزئیات مهم را مستند کنید تا در آینده به راحتی بتوانید به آنها دسترسی داشته باشید. بهتر است اگر از دوربینهای تحت شبکه و دستگاه ضبط تصاویر NVR استفاده میکنید، شناسه دوربینها IP Address و رمز عبور آنها را در یک فایل امن ذخیره تا در هنگام نیاز به آن رجوع کنید.